1. The 4th EAS Conference on Maritime Security Cooperation was held on the Year -------
a) 2020
b) 2019
c) 2018
d) 2014
Answer: a
2. The 4th EAS Conference on Maritime Security Cooperation was held in -------
a) Nagaland
b) Manipur
c) Himachal Pradesh
d) Chennai
Answer: d
3. First Helicopter Services under the UDAN Scheme was launched on the Year -------
a) 2015
b) 2018
c) 2020
d) 2019
Answer: c
4. First Helicopter Services under the UDAN Scheme was launched in -------
a) Mizoram
b) New Delhi
c) Maharashtra
d) Uttarakhand
Answer: d
5. The First Hornbill festival in Tripura was Celebrated on the Year -------
a) 2019
b) 2018
c) 2015
d) 2020
Answer: d
6. The 13th ICC Under-19 Cricket World Cup was held on the Year -------
a) 2020
b) 2015
c) 2018
d) 2019
Answer: a
7. The 13th ICC Under-19 Cricket World Cup was held in -------
a) England
b) New Zealand
c) India
d) South Africa
Answer: d
8. The Winner of the 13th ICC Under-19 Cricket World Cup is -------
a) Australia
b) Bangladesh
c) India
d) South Africa
Answer: b